Wednesday, January 28, 2009

Langkawi..lg~

Salam.. hr raya Cina yg kedua tuh aku g Langkawi lak.. takde perancangan sebenarnya.. nak dijadikan cerita pg tuh aku g rmh spupu aku kt blkg rmh aku nih.. aku cite kat dia yg aku g Langkawi 2 minggu lps, tak sempat hbs aku cita dia trs ajak aku g Langkawi.. aku ngan dia pun trs siap jela..naik feri kul 1230 dh.. itupun share ngan feri Coral Island 3.. coz feri yg aku nk nek tuh lambat skit..g jln2 area kuah je.. blk feri kul7 da.. sampai kuala perlis kul9..






::beberapa gambar yg smpt dSnap::

pos seterusnya aku akan cita skit tentang d only my fwen from UM come 2 my house on 28August..

No comments:

Post a comment

Comment