Saturday, November 21, 2009

Paris Berlakon Nur Kasih Akhir


Kwang2..Ade ke hati si Paris nak berlakon Nur Kasih.. Kena pakai baju kurung la si Paris Hilton kalo nak berlakon cita nih.. mesti cantik.. kahkahkah~ erm berbalik kepada cita Nur Kasih nih.. next week episod last dh.. aku rasam ramai dh yg tau ending dia cmna.. erm.. Happy Ending.. di Stesyen ketapi.. ermm..kita tggu dan nonton je la..


semalam lepas jer tgk Nur Kasih, layan Paris Hiltons my BFF.. dh dua minggu aku tgk.. kat TV8 tu br seasons 1 yg dikeluarkan pd thn 2008, rancangan nih dh masuk season 3 dh pun.. best.. semalam punya episod keja ketawa ja aku tgk.. mcm2 si Paris ni buat kat calon2 yg nk jd kawan baik dia tuh.. yg xterpikir di akal fikiran pun dia akan lakukan..


nih gambar yg seasons semalam.. Paris bawa 4 bakal kawan baik dia ke MTV di Jepun.. episod ni si Bryan dan Sinsu kena kick out~ hahahaha~ padan muka~~

kalo da seasons seterusnya, aku nak masuk la..

17 comments:

  1. best ke paris's bff tu? x penah tgk sbb x minat sgt ngan paris. huhu~

    ReplyDelete
  2. sheila nonton tgkk.. best gak.. drp xde nak tgk cita pe..hehehe

    ReplyDelete
  3. xsaba nak tgk episode akhir nur kasih..adakah ending yg mengecewakan??

    (walaupun dah baca sinopsis episode akhir..hehe)

    ReplyDelete
  4. hahahaha.. buat2 xtau sudaaa.. ;)

    ReplyDelete
  5. hahhaha..ila pown xsbr2 neh nak tgu jumaat neh nak tgk endg nur uksh..huuh

    ReplyDelete
  6. ending mcm cita industan..hehe

    ReplyDelete
  7. nur kasih best
    paris my bff tu ntah apa2 lah

    ReplyDelete
  8. hehehe..↲Aha nur kasih best! Bff xbest?

    ReplyDelete
  9. x sabar nak tgk endingnya..
    lalala~

    ReplyDelete
  10. Haha.. Tajuk dia..Bkn main.. ;p
    Haah.. Dh tau dah ending dia.. Sbb tu dh lama tak nengok cite ni.. Haha.. Ni laa akibat nengok ending tp cite tak abes lg.. ;p

    ReplyDelete
  11. afzan: hehehe

    farhana: rugi2.. kena tgk gak nih..

    ReplyDelete
  12. memang ramai sangat minat citer ni ya.....

    ReplyDelete
  13. wan x mengitu pun sgt cite ni...

    tpi bila sesekali tgk layan gak...

    minggu ni episod akhir kan kan??

    uhuhu

    ReplyDelete
  14. aha.. mggu ni episod akhir..
    hehehe..

    sy pun tgk masa cuti nih jer..
    hehehe.. trs nak msk episod last..
    kahkahkahkah~

    ReplyDelete
  15. suka tgk nur kasih n paris my new bff...best wooo

    ReplyDelete

Comment