Friday, December 18, 2009

Followers main bola~

Tuk..TUkk..
Assalamualaikum
(time kanak2: xjawab dosa..)

Align CenterGambar dr Kosmo


Tak terlewat rasanya untuk mengucapkan
Tahniah Kepada Pasukan Malaysia yang menang perlawanan bola sepak semalam.. Cayolah..

Saya bangga jadi rakyat malaysia..

Pedulikan cakap-cakap org yang tidak mempunyai sikap nasionalisme, asyik nak kutuk jer.. kalah kutuk, menang kutuk.. begitulah sesetangah manusia.. hasad dengki nombor satu (1).

Rata-rata komen di FB semalam ada yang memberi ucapan tahniah dan ada juga yang mengutuk.. katanya menang nasib.. Menang nasib ke ape ke, yang penting pasukan Malaysia sedaya upaya usaha untuk membawa pulang pingat emas..dan segali gus mengakhiri penantian 20 tahun menjulang pingat emas Suka SEA dalam acara bola sepak..

--------------------------
****
--------------------------

Followers dh cecah ratus..kepada followers2 sekalian... terima kasih banyak2 kerana mengikuti tulisan@catatan yang xseberapa ini.. saya sayang anda semua... anda semua membuat saya lebih bersemangat untuk menaip blog yang xseberapa ini.. mendengar segala keluhan, baik buruk.. dan berkongsi pendapat dengan saya.. yehuuuuu~~
terima kasih ya..







eh, satu lagi.. dh naikkan banting kat pondokku yang cantik nih.. banting mengenai pencarian nombor bertuah.. 6650, bukan nombor ekor ek..
sape yang bertuah tuh jgn segan2 hantar bukti bahawa anda pengunjung ke 6650 ke email yang diberikan ya..

19 comments:

  1. Penat aku cari nombor ekor tu. Rupa2nya nun duk jauh di bawah ... Tak bertuah lak tu!

    ReplyDelete
  2. hehehehehe.. lambat lagi no bertuah tu nak muncul.. no tuh duk bawah pondok nih.. kena jalan jauh skit la..hehehe~

    ReplyDelete
  3. hye2..
    salam maal hijrah..
    u love ur followers??
    i love u tooo..hehee~

    ReplyDelete
  4. slmt thn br islam gak rowena,
    hehehehehe~
    tq2;)

    ReplyDelete
  5. camni nak masuk byk kali la smp 6650..leh dapat hadiah misteri.hehehhe

    ~hye
    ~blogwalking

    ReplyDelete
  6. sape la yang mengutuk tu..
    kenkdang aku tak paham ngn rakyat malaysia ni..
    kalah kutuk menang kutuk
    huh...

    ReplyDelete
  7. cikmemmy.. ok jer..hehehe.. hadiah begitu misteri..

    ReplyDelete
  8. bulan.. aha.. mmg pun.. susah sbnrnya nak faham perangai org nih~

    ReplyDelete
  9. wahh.. nombor apa la ni..suspen2.. haha

    ReplyDelete
  10. ieqa, hehehe..yg penting jgn bawa g magnum dan tmpt sewaktu dgnnya suda.. ;)

    ReplyDelete
  11. biasalah tu
    dah nasib menang
    susah nak puaskan hati semua orang kan?
    dah kalah di kutuk
    menang pun dikutuk

    ReplyDelete
  12. Aku bangga menjadi ANAK MALAYSIA..

    ReplyDelete
  13. hans, iya.. begitulah keadaannya~

    cikgu, ya sama aku.. berbangga jua~

    ReplyDelete
  14. haha..dpt ke x, no bertuah tu, still nk hadiah..haha..jahat x??

    ReplyDelete
  15. iyllienaz, kena tunjuk bukti.. br ble bg hadiah..hehehe;)

    ReplyDelete

Comment