Thursday, December 24, 2009

Unik@Benci?

..keunikan persahabatan..

kadang-kadang terfikir gak, kenapa ada orang mulut laser, suka buat lawak, berperangai macam kanak-kanak sedangkan umur cecah puluhan.. tapi itulah yang dikatakan keunikan setiap orang..especially dalam persahabatan mestila ada semua ni, barula best.. macam buat air teh, kalo xletak gula walaupun sedikit.. rasa cam xkena je kan..

berbalik kepada persahabatan kalo kita kawan dengan orang yang skema jer, cakap pun baik-baik jer semua, tutur kata lemah lembut, sopan santun.. aduss.. xble blah. Kalo semua kawan macam ni, rasa macam xde life langsung la dalam dunia persahabatan.. kawan buat hal xbalas sms, kol xjawab, cemburu, benci membenci.. biasala tuh.. kita sebagai kawan kena banyak bersabar la.. tapi kalo korang nak ajar balik.. Go On.. mesti diajar. ;)

kawan biar beribu kekasih biar.. (ikot suka korang nak letak, selera masing2), antara beribu tu macam-macam perangai ada.. manusia bukan 100% sempurna.. jadi hargailah kengkawan kita yang ada.. nak tegur ke ape ke.. ade caranya.. jangan EMO sudeyyy~



Pesanan Ringkas yang ditaja oleh Pondok Buruk--> kita terimalah semua perangai, pe'el, kelakuan dan segalanya tentang kengkawan kita tuh.. kalo xsuka dengan cara kawan kita sendiri.. STOP!!!



BTW..

owh..lupe.. skg dh 66++.. kalo sape2 yang datang pondok nih yg ke 6650.. jgn lupa hantar bukti yer;)

25 comments:

  1. TAPI KALAU DAPAT KAWAN YANG MULUT DANPERANGAI HYPERAKTIF TAK KNA TEMPAT PUN AKU TAK BERKENAN GAK..!

    ReplyDelete
  2. kwn..bese la 2..klu xleh trime kwn yg byk pe'el idop je sorg2...hehe..

    ReplyDelete
  3. Kawan ngn lelaki tak byk songeh, kalau pmpuan payah sket. Suke ckp2 blakang(gosip) biler tak paus hati sket. hahaa.

    ReplyDelete
  4. si tedi, aha.. btul gak tuh


    toing, kata kamo pun saya setuju;)

    zack, jangan buat musuh.. biar kawan ramai


    ekin, ye ke.. (bangganya)

    ReplyDelete
  5. Berkawan ngan semua then tapis mana yg boleh diikut mana yg kena jadikan sempadan. Jangan bencikan orgnya tp bencikan perangainya ...

    ReplyDelete
  6. precious, aha.. batul gak kata kamo..
    sebenarnya manusia xlayak membenci secara fizikalnya~

    ReplyDelete
  7. shaye juga unik KAHKAHKAHKAH>


    btw. cantik header :))

    ReplyDelete
  8. shaye juga unik KAHKAHKAHKAH>


    btw. cantik header :))

    ReplyDelete
  9. lolly pun unik..;)
    header..TQ;)

    ReplyDelete
  10. kawan sejati sush cri ohhhhh..huhu

    ReplyDelete
  11. I skema tak u?? Wakaka.. Bese laa tu, lain padang lain rumput.. Takde mcm2 pe'el, tak mnarik lak dunia ni.. Berkawan biar sejuta lemon.. Kalau ade salah silap, tulun ditegur.. Heehee.. ;)

    ~ alaaa.. baru 6603.. ;p

    ReplyDelete
  12. ohh..xde life ke kwn ngan aku??ahaha..aku kan ckp lemah lembut..

    ReplyDelete
  13. white daisy.. ;) sahabat sejatiku- sheila on7

    ReplyDelete
  14. farhana, u xskema.. ok jer;) aha.. btul2..;)

    ReplyDelete
  15. iyllienaz, hehehe.. yeke ko lemah lembut.. xpe.. kiranya ko salah satu yang lemah lembut tu dalam seribu;)

    ReplyDelete
  16. macam2 org zaman sekarang,
    yang paling rapat n paling percaye kadang2 tu la yg jadi backstabber.sampai kadang2 jadi takot nak berkawan.camne?huhu

    ReplyDelete
  17. arrrrr kawan kite tak sampai seribu pun. ratus ratus takde. ape lagi 50 huhuh.

    ReplyDelete
  18. xmau ada kwn yg mkn kawan..huuhu

    ReplyDelete
  19. cik, memmy.. erm.. tula.. kena kawan dulu.. setahun.. pastu br tgk cmne perangai dia;)

    ReplyDelete
  20. notso, yeah... beribu-ribu lemon~

    ReplyDelete
  21. honey, itu satu.. kawan makan kawan pun problem gak;)

    ReplyDelete
  22. yeke abil mnang??
    ohohoi tak sgker..
    meh ler pos adiah nye...haha

    ReplyDelete

Comment