Tuesday, January 26, 2010

Calon Oren dari Europe menjadi Pilihan Anda?

Assalamualaikum.. pembaca senyap@ silent readers.. aku juz nak tau siapa gerangan mereka ni semua..

pic yang aku print screen pagi tadi..

ni dari Dublin


yang ni dari Mountain View dan Beverly Hills California


yang ni pulak dari Europe dan Mountain View gak..

terima kasih la kerna membaca ya.. erm.. tapi heran gak.. nak kata ada kawan kat sana.. erm.. seingat aku xde lak.. yang aku heran sangat tu dia search url aku kat google, kalo setakat masuk dr blog2 jiran2ku aku xkisah sangat..

tapi terfikir gak.. kot2 dia guna server luar, walhal kat Msia.. mcm sowang kawan aku dulu.. dia keja kat satu Company luar kat Rawang tapi server dia US.. betoi ka agak2 tanggapan aku?? ke silap?? kwang2.. apa2 pun sesiapa yang masuk blog aku ni.. Tq bebanyak ya;)

yang serach dr luar ni tinggalkan la jejak anda;)

erm.. promote2..


nak tau maklumat lanjut mengenai Muslihah Mazlan click pic diatas..
kepada pelajar prasiswazah USM, beliau merupakan calon UMUM di uni anda..

hohohoho;) politik suda.. tapi xberkaitan dengan U yang aku belajar;) UM mahupun UKM..

nota kuliah: comel lak si Muslihah Mazlan ni eh;)





19 comments:

  1. Akupon slalu prasan benda tu. akupon kekadang hairan, org us, jepon bukak n baca blog akukah? konpius betul.

    ReplyDelete
  2. Ehem ehem.. Tu saye laa.. Dtg skodeng.. Hik hik.. ;p

    ReplyDelete
  3. ouh. klaw aku blaja kat usm, msti aku undi dia. haha

    ReplyDelete
  4. org riyadh pun terjah blog saya...

    ReplyDelete
  5. ni pro mahasiswa ke pro aspirasi bro..

    apa2 pun aku tetap menyampah dgn p'raya kampus
    erk888

    ReplyDelete
  6. oh muslihah ni...smlm mse wani nk iring calon, nmpk muslihah ni..bdknye aktif dan agresif kn..heee. die satu blok ngn wani..

    ReplyDelete
  7. faiz: bukan ko jer konpius.. aku pown;)


    farhana: yeka..kwang2:)

    ezzati: hehehe..bkn ko;)

    mell: yeka.. ko undi dia pun ble;)

    hazzy: erm..dorang faham ke ek;)

    deus: terang-terangan tulis Pro-M;)

    zack: sengal..;)

    wunny: apa tunggu lg undilah dia;)

    feelinblue: sggh comel;)

    ReplyDelete
  8. naseb bek U aku xde pro-m, kalu x, mesti aku undi pro-m saje, heee

    ReplyDelete
  9. eh3
    anda UKM?
    cni pn da start kempen
    xtau nak undi sape dah
    msg2 bwk haluan pelik2.uhuhu

    ReplyDelete
  10. aku selalu la search dari russia... pelik aku

    Pelik tapi benar

    ReplyDelete

Comment