Friday, January 22, 2010

Risalah xdiundang masuk ke bilikku..Larrriiik..


Pagi ni bangun pagi disambut oleh risalah yang tak diundang.. sebenarnya semua risalah aku xmengundang.. buat semak bilik jer.. tapi pg ni punya risalah membabitkan politik kampus.
Mende cam gini aku xlayan.. sowy~
tapi yang menarik perhatian aku, kat risalah ni ade kartun..
nak tergelak terbahak-bahak..hakhakhak..
bukan sbb kartun tu, tapi strategi dorang nih.. erm.. ape2 pun kalo korang rajin baca la kartun yg ntah ape2 nih..



aktif ke xaktif ke.. same jer aku rasa.. kalo ko pandai bahagikan masa.. PNGK mantain 4.00




nota kuliah: erm..org selalu kata aku 'lalang'






26 comments:

  1. aku nye pengalaman, jadik aktif cmne pon, yg penting kena jilat bontot dekan..baru ah die suke n dpt result hebat

    mcm sial itu perangai

    Misteri malam pertama bersunat

    ReplyDelete
  2. biasa la 2, nak dekat2 election ni..
    bilik confirm penuh ngn fliers hahaha

    ReplyDelete
  3. ARC, fuyoooooooooooo..

    giler ah;)

    ReplyDelete
  4. buat ape pn asal blaja leklok ok je.. :)

    ReplyDelete
  5. nasib baik aku jd pencadang je....doa2 lah....sapa yg aku cadang tu x sakit...mati aku kena ganti dia.....hak3

    ReplyDelete
  6. person, kwang2.. yeke.. everything ok kot;)

    ReplyDelete
  7. sekarang ni majority uni nak start dgn election dah.so lps ni byk la kertas2 tak diundang tu masok bawah pintu bilik.Selalu wirdah amek,buang terus.haha.isk.

    ReplyDelete
  8. wirdah, same la.. kadang xtgk langsung.. tp hrni ade kartun;)

    ReplyDelete
  9. saya lak bila aktif kat kolej baru score..
    bila x aktif, result biasa2 aje..
    saya pun x paham kenapa..

    ReplyDelete
  10. afzan, owh.. yeka.. terbalik lak la kalo cmtu;)

    ReplyDelete
  11. kalo ngundi tu konfem tak pernah dapat cabutan bertuah..or lain siap dapat biskut n thumb drive lg

    ReplyDelete
  12. didi, pergh.. yeka.. mengundi pun dpt hadiah.. cayolah;)

    ReplyDelete
  13. study comes first(:

    p/s : first time singgah blog ni. saya follow okay?

    ReplyDelete
  14. study2...kalo result terok,seactive mane pon kat kolej, ttp xdemakne!!

    ~daniel adie~

    ReplyDelete
  15. dorang bukan tau pon kita undi sape..

    ReplyDelete
  16. adie: betul kata awak..

    anisa: kwang2..

    iylli:aha.. dorang bukan tau pun;)

    ReplyDelete
  17. Di mana ada kemahuan di situ ada highway.. Kalau reti divide masa, tak mustahil jek blh dpat result gempak.. Heehee.. ;)

    ReplyDelete
  18. Dr, betul tuh.. im agree wif u;)

    ReplyDelete

Comment