Wednesday, February 03, 2010

Bercinta sama Richard Branson

Entry ini bukan berunsur homoseksual ya;) erm.. kawan2.. cmne?? sihat.. rasanya ramai yg bz kan..yg keje ngan kejenya.. yang belajar dengan tugasannya..cuti pertengahan semester pun dah nak dekat.. jadi ada beberapa tugasan perlu dihantar sebelum cuti..

nak jalan2 blog korang pun xsempat g.. aku bukan xbaca.. baca blog korang.. tapi xsempat nak drop comment lg.. xpela.. lepas aku hantar tugasan khamis ni ble la jalan2 blog korang;)



sem ni aku bercinta sama buku ni.. nak xnk kena juga baca.. sebab ni salah satu tugasan aku..kwang2.. korang kenalkan mamat Richard Branson ni.. pemilik company Virgin.. dia ngan Tony Fernandez la yang nak pakai pakaian peramugari dalam syarikat penerbangan masing2 jika salah seorang kalah dalam F1.. nanti entry seterusnya ble la aku wat ulasan skit mengenai buku ni.. part by part.. kwang2;)




kahkahkah.. bajet mcm baca buku tu.. walhal apa pun xsentuh lagi..

klah.. apa2 pun take care ya kawan2 ku sekalian, nak teruskan menulis..

nota kuliah: Vic TQ ya;)

14 comments:

  1. perhh,tebal kot buku tuhh..happy reading :)

    ReplyDelete
  2. richard branson...
    mr. virgin
    virgin air, virgin music, virgin radio

    ReplyDelete
  3. hehe..ye2 akak ingatkan ko dah baca sampai separuh buku tuh rerupanya.....(ahaha..)
    Akhir kata, selamat membaca!

    ReplyDelete
  4. OMG!!
    sgt tebal buku itu..
    sgt2 mls utk bace buku tebal2 nie...

    ~daniel adie~

    ReplyDelete
  5. Ecece.. Penuh bergaye ye encik zuewairy.. Hehehehehe.. ;p

    Slamat mnghabiskan pmbacaan anda.. Hik hik.. :)

    ReplyDelete
  6. bapak tebal bukunye..
    menarik tak isi dlmnye?hahah, kalau colourful baru best!

    ReplyDelete
  7. akan membacanya

    jom join contest
    weekend@sheffield klik klik
    menang 50 pound di blog joegrimjow
    tak menang pun boleh tolong pomot weekend@sheffield
    ;-)

    ReplyDelete
  8. Wah, pengsan la aku kalau baca buku tebal tu....3 tahun tak habis.....

    ReplyDelete
  9. alam dari kami http:// firestartingautomobil.blogspot.com

    Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan

    Terima kasih
    Kerana kembara ziarah maya
    Membuka ruang, menyingkap dalam
    Hingga tersentuh nurani, tercuit imaginasi
    Tiada bandingan

    mewarnakan hari-hariku
    Mewajarkan masa berlalu
    Kau tak henti mencetus keinginan
    Merangsang pengembaraan
    Kau meruntun, menyayat
    Memukau
    Dan mengasyikkan

    Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara
    Sebuah persahabatan....

    ReplyDelete
  10. hahahaha

    sekdar tuk photoshoot je kan?

    padahal satu page pun x abes2 lg

    hahahahaha

    ReplyDelete
  11. oh..agak lame wa tak terjah bLog lu neh..bz..

    dah ketinggalan zaman wa rase~

    haha..anyway..bace tu jejambat ilmu..
    hahaha..=)

    ReplyDelete
  12. siyes.

    dah lame xbace buku!!

    argghhh...

    nk stat membaca balik.
    tp xtau bile..

    neway,selamat membaca!

    ReplyDelete

Comment