Monday, May 24, 2010

Bagan Lalang dan Pangsun

kedua-dua tempat neh aku tak pernah pergi lagi.. Pangsun kat hulu langat ngan bagan lalang.. sabtu lepas si jang ngan fitri datang bilik aku d UKM.. jadi aku bertindak sebagai pemandu pelancong, membawa mereka kedua-dua tempat neh.. sabtu malam g menyumbangkan suara kat alamanda sampai kul1230pagi.. kuar jadi dr karoke, set GPS ke Gold Coast.. dengan bantuan GPS sampai la kami ke Gold Coast Msia a.k.a bagan lalang lebih kurang pukul 130 pagi.. adoi. apa yang ada awal pagi, kedai ikan bakaq pun dah nak tutup.. cuma boleh order air teh o suam sahaja...

bertolak balik kul3 sampai kat ukm dh 430pagi.. walaupun xsempat kedarah western food di Gold Coast, tapi sempat juga drive thru McD bangi.. he he he

ahad mula nak g main bowling kat alamanda, sampai ja.. full ditempah oleh geng baju merah.. tapi bukan di bangkok ya.. apa lagi, set GPS Pangsun... lebih kurang 30minit perjalanan sampai la.. adoi.. kurang best skit.. sbb aku bajet macam sedim kedah.. airnya sejuk mcm ais.. tapi idak.. malah sedikit kotor.. dengan hampanya.. balik mandi kat UKM.. kuikuikui..


baju belang hujung skali tu 'pak mat' driver kami..
yang tengah tu 'bos' kami.. encik rosmah'dan..


Pangsun.. not bad.
tapi kurang bersih sikit.


nota cuti: kat mana yang best eh tempat mandi manda?

4 comments:

  1. cuba pegi kat sg. kanching

    ReplyDelete
  2. bardboo: sg kanching kat mana eh?

    ReplyDelete
  3. wah mcm besh..nak kna g ni.huhuh

    ReplyDelete
  4. ni yang kat mana ni? sungai angkat ke?

    tekala?

    ReplyDelete

Comment