Saturday, May 08, 2010

Lepas nafsu!!! bersama...

Assalamualaikum!
yehu.. yeha.. yehey..

suka. sbb? utk semester neh.. selesai segalanya:) skg.. cuma rilaks2.. cari nafkah untuk cuti dua bulan neh:).. habis jer exam Rabu lepas.. terus g lepak kat satu kedai makan.. makan punya makan.. terkeluar la bab nak g BBQ kat PD..

akhirnya...

7 Mei petang terus bertolak ke PD dengan rakan-rakan yang sentiasa sporting dan free.. ajak satu kelas.. yang boleh pergi yang ni jer.. sbb masing2 ade hal..

lepas juga la kerinduan aku pada pantai:) ngan Banana Boat:).. abaikan tarikh kat gambar:)



tdo di Corus.. BBQ yg best! sampai kul satu..
pagi tadi.. jalan2, main air.. naik PISANG.. makan ABC.. baru pulang..

thanks Abg Man and Family, norli ngan ehem2, lyn, diah, liche, qahar, umar..
next time kita g tempat lain lak:)
akhirnya dapat juga lepas nafsu untuk bercuti seketika semester neh..

skg letih.. nak tdo jap..
coz sok nak kumpul tenaga utk jadi konduktor bas:)

nota kuliah: next week kalau xde keje nak merencana ke tempat lain lak:)

7 comments:

  1. wakakaka~
    ingatkan nafsu apakah tadi.
    ;)
    wow.
    cuti ni dok rumah je.

    ReplyDelete
  2. PD! the last time i was there was back in 2008 =)

    ReplyDelete
  3. perghh syok gila tengok gambar naik banana boat!

    huwaa nak jugak

    ReplyDelete

Comment