Wednesday, September 15, 2010

raya pun raya.. bertunang pun nak bertunang gak..kawen pun ada gak.. semua nak buat time raya!

raya ketiga, abg aku Mr Lawyer bertunang.. time raya ni juga la nak bertunang.. sebab apa nak bertunang time raya?? sebab semua adik beradik berkumpul sekali..lima-lima beradik anak Tok At ngan Tok Yang ada.. termasuk lapan cucunya..

bila dah berkumpul camgini.. riuh la satu kampung.. bukan rumah eh.. kampung.. eh, berbalik kepada tunang tadi, aku pun g gak majlis ni.. g untuk snap2.. skit..tunang Mr Lawyer ni dekat ja.. Kedah Jelapang Padi... tak sampai 45minit pun sampai..

majlis berjalan dengan lancar.. borak-borak makan balik..
layan je la gambo2 yang tak seberapa nih..

cincin tunang dan merisik




bakal kakak ipar..kueh..kueh..kueh..

yang bestnya.. dalam majlis ni ada 'value' yang tak akan dilupakn sampai bila2.. kepala kipas jatuh.. nasib baik tak jatuh atas kepala kak aku.. juz jatuh tepi ja.. kalau tak.. mau bengong seminggu..sempat gak la aku snap gambar time tuh..paparazzi la katakan.. semua gambar snap..



klah.. masih dalam mood raya lagi nih.. raya sebulan kan..

sape yang nak buat rumah terbuka tu jemput la eh..
hehehehe..

Assalamualaikum

4 comments:

  1. cantik bakal kakak ipar tu...
    Tahniah buat Mr. Lawyer dan tunangnya

    ReplyDelete
  2. mcm spupu aku gak, tunang raya ketiga

    ReplyDelete

Comment