Thursday, September 30, 2010

'Raya Sakan Contest by Insan Tinggi'

mari-mari.. harini hari terakhir sesapa yang nak masuk RAYA SAKAN CONTEST yang dianjurkan oleh Pirah... pemilik blog INSAN TINGGI..
kepada yang nak masuk boleh terus click banner dibawah.. dan anda aku dibawa btoi2 tepat kepada entry Raya Sakan Contest.. segala maklumat lanjut, syarat, agreement, MoU dan segala bagai ada kat sini.. juz baca dan apa tunggu lagi.. masuk jela kan.. tak susah.. segalanya dihujung jari..


[click Banner neh utk melihat syarat contest]

GAMBAR yang Dipertaruhkan:
jeng

jeng

jeng


Info:
Gambar aku bersama my mum ini diambil pada hari raya pertama selepas sesi bermaaf-maafan.. kiranya sesi bergambar la neh..

Penjelasan:
selepas sesi bermaafan-maafan SAKAN, maka bermulalah sesi bergambar SAKAN dari anak-anak sampai ke cucu-cucu Mak Tok..Bukti? tengokla gambar ni, my mum SAKAN berposing.. hari-hari lain.. tak dak masa dia nak berposing SAKAN macam ni.. Cuma setiba aidilfitri sahaja dia akan berposing SAKAN bersama anak-anak dan cucu-cucunya.. sebenarnya banyak lagi gambar satu family berposing SAKAN.. tapi ini merupakan salah satu raya SAKAN keluarga Tok At dan Tok Yang..

sekian..

6 comments:

  1. nice nice..
    thanks for joining =)

    ReplyDelete
  2. salam zue,
    selamat hari raya maaf zabir batin gak,
    semoga sihat dan ceria2 selalu

    heheeh
    gud luck ya
    sakan sakan
    lallaal...

    ReplyDelete

Comment