Tuesday, October 19, 2010

MUFORS.. sape yang layak join r.. especially budak komunikasi



sejak dua menjak ni kat blog aku asyik keluar iklan MUFORS. je.. tanpa membuang waktu yang dianggap sebagai emas, sesi terjah pun dilakukan untuk melihat apa yang ada dalam iklan tu... rupanya MUFORS mengadakan student film contest yang bertemakan "Attitudes On Roads - A Malaysian Journey"

apa lagi masuk la korang... hadiah gempak kot.. hadiah utama sepuluh ribu!! wowowowowowo!! boleh buat modal kenduri kawen weh... aku nak join, tapi tak bleh r.. coz student masters tak boleh join... sape-sape yang tengah buat sijil@dip@degree dalam bidang komunikasi, pengajian media dan sewaktu dengannya, korang boleh la amik peluang ni untuk menonjolkan bakat anda.. kalau ada rezeki.. korang dapat hadiah? sapa yang untung? korang gak kan? kan? jadi.. pesanan aku.. joinla... :)

p/s: juz record video je pun

2 comments:

  1. 10 ribu tak cukupla utk kawen.. nak2 20ribu... skrg semua mahal...

    ReplyDelete
  2. owh.. yer... faiz.. ko ni tak bersyukur!

    ReplyDelete

Comment