Friday, October 01, 2010

TQ Nuffnang!!

salam.. selamat hari raya.. murah rezeki di bulan Syawal ni.. first time kot aku dapat Buffered Earnings ngan Metered Earning.. betul la.. orang cakap tak boleh mengharap sangat.. buka jer akaun nuff ade je BE ngan ME.. sebelum ni ade enam BE.. skg dah tinggal tiga.. apa2 pun terima kasih nuffnang..


semalam dapat email dari nuffnang.. dalam tu ade penjelasan mengeani Metered Earning.. selama ni aku tak tau.. ME ni dikira camne.. rupanya berdasarkan pelawat yang masuk ke blog kiter.. pergh!! kalau ribu-riban yang membaca blog aku.. ntah ribu riban juga pe aku dapat.. hahaha.. klah.. BTW syukur sangat.. BONUS sempena raya ni..

minggu ni agak bz skit.. coz malam ni akan bertolak ke Bukit Mertajam.. dan esok pagi ke Pendang Kedah majlis perkahwinan my best fwen masa kat UM then ahad petang dapat job baru.. kena mengajar.. pergh! ajar ape.. urm...

p/s: ade sape nak ikot g kenduri?

3 comments:

  1. kenapa BE tinggal 3 daripada 6?kena tolak 3 ke?

    ReplyDelete
  2. tu la... mybe dah tamat kot.

    ReplyDelete
  3. oohhh ada tarikh tamat jugak keeeee

    ReplyDelete

Comment