Monday, November 08, 2010

hari minggu yang membosankan, mengisi dengan aktiviti...

Salam..

klik2..

hari-hari minggu kalau tak diisi dengan program amat membosankan.. ditambah pula dengan kerja yang menimbun lagi la bosan kalau dengan mood yang suam-suam kuku! jadi perlu la diisi dengan aktiviti yang berpekdah.. depavalli jumaat, sabtu, ahad.. 3 hari cuti.. jadi amik masa cuti tu dengan pengisian untuk mengasah lagi angle2 terbaik.. buat apa ada kamera simpan jer kan..kawasan yang menjadi tumpuan? Putrajaya.. wehhhhhhhhhhhhu! walaupun gambar yang aku amik tak secantik photographer2 yang bagus yang lain.. tapi puas bila dapat snap! bila bunyi klik kat cam masa snap tu.. fuh!! klimaks beb~

jadi layan la gambar-gambar yang biasa2 ja.. tanpa editing~ ngeh3...



Pullman Putrajaya


Pullman Lakeside


Tasik kat Masjid Besi


Pintu Gerbang Masjid Besi


Depavalli aku g lepak kat Pullman ngan masjid besi untuk ambil gambar satu geng The Psychology Masters UKM.. gambar tak ble publish.. kang kena saman pulak.. satu geng tu ade gak dalam 9 orang..

ahad, kawan aku dari Tanjung Malim datang.. my BFF.. Ahli Muzik UPSI.. ngeh3..
jadi ktorg lepak la kat Putrajaya juga.. sambil snap2!


macam kump nasyid tak?



gatal-gatal wo.. tdo sini.. tapi best! mcm tepi pantai.. berangin~



sepak kau!


kengkawan yang berhekzem? cmne? ok tak hekzem korang? boleh jawab? aku satu paper jer.. dah habis lama dh.. dua minggu dah kot.. sekarang tengah tumpukan kepada thesis sahaja.. minggu ni balik kampung... yehuuuuuuuu!! sabtu ni ade Mtest~ dua kali dah Mtest.. ngeh3... doakan aku eh..bagi ble jawab n lulus:)

p/s: rupanya banyak tempat menarik di putrajaya..

15 comments:

  1. wah.
    dah okay ah tu skill amik gmbr.
    XD

    ReplyDelete
  2. wah..pic cantik2!!

    ~ DanieL AdiE ~

    ReplyDelete
  3. pergh..gambar2 yang ko amek mmg nice..
    hehehe..
    ko sambut deepavali ker hah? :P

    latest entri:

    Blog nas letters sudah berusia 6 bulan

    ReplyDelete
  4. xnak tipu tp gmbr2 tu mmg chantek

    ReplyDelete
  5. sume pics already cantik!
    x pyh edit2 bagai~
    suke!
    ~_^

    ReplyDelete
  6. cntik juga pic's..hehehehe..
    nway gudluck..
    hehehe

    ReplyDelete
  7. nas: btw thanks... mn de sambut deepavalli :)

    ReplyDelete

Comment