Tuesday, December 21, 2010

Mengidam, penggemar tegar ayam penyet? Wong Solo wajib terjah~

minggu lepas lebey kurang dua tiga kali terjah ayam penyet ni setelah diperkenalkan rakan semaster ku si Nana.. before this aku pernah cuba ayam penyet dibeberapa tempat, tapi yang dekat Bangi ni, 'sedap wa cakap lu'... sekarang Bandar Baru Bangi boleh menarik perhatian orang ramai untuk menggemukkan badan.. banyak kedai makan area sini yang sedap-sedap dengan menu tarikan yang tersendiri, dan salah satunya kedai WONG SOLO yang menghidangkan makanan Indonesia dan menu yang paling laku.. ayam penyet..


set Ayam Penyet - RM 10.90 termasuk minuman

"kepada penggemar, pemakan, pengidam tegar ayam penyet.. Anda dinasihatkan untu terjah ke satu kedai makan area Bangi yang diberi nama Wong Solo"

p/s: ada kedai ayam penyet len??

11 comments:

  1. Di Bandar Melaka ada satu... Dalam Tesco...

    dan betul la, memang sedap gila ayam dia...

    ReplyDelete
  2. selalu jgak dgr ayam penyet kat wong solo sedap...

    ReplyDelete
  3. pernah makan sekali je yang dekat mid valley..tp tak best sangat..huhu

    ReplyDelete
  4. pnah mam kt sek7.
    boleyla. tp pdas gile.
    tp ag best ayam penyet Ria

    ReplyDelete
  5. wah, nampak memberangsangkan .
    haha

    ReplyDelete
  6. teringin nak mkn tu.. tp jauh bebenau. harus la cuba masak sendiri. huhu

    ReplyDelete
  7. woooo

    hizami AYAM PENYET BEST!

    nak tahu special or x sila cube!

    cube sekali nak lg...

    hehehe

    ReplyDelete
  8. ayam penyet mmg best.
    kt jb de 1 tmpt.
    silelah melawat ~_^

    ReplyDelete
  9. kt alor star ada satu, bertentang dgn tat nasi ayam, jalan mergong
    sedap ayam penyet ni kat sambal dia
    itu my own opinion la..

    ReplyDelete

Comment