Saturday, January 29, 2011

Dalam kereta pown boleh tengok ASTRO beb!! cmna? ada caranya~

Sapa kata dalam kereta tak ble tengok ASTRO



aku tak tau la Korea ke Jepun yang cipta bendalah ni.. aiya... macam-macam dorang cipta.. otak geliga sungguh.. makan apa eh? wasabi eh. Alat yang dipanggil SELFSAT antenna ni boleh dipasang kat kereta untuk dapat siaran ASTRO.. sebenarnya bendalah ni dah lama kuar, tapi baru masuk kat Malaysia..



dah pasang boleh tengok ASTRO terus ke?? No! no! no!... korang kena daftar dan sambungkan dekoder ASTRO tu dalam kete.. amacam? ada bran pasang camni atas kereta? jangan masuk paper cakap UFO singgah atas bumbung keta sudah..



gambar bawah ni aku amik dari FB Abg Man.. mungkin boleh merungkaikan persoalan yang terbuku dihati.. cheewah~ kereta ni mungkin pasang bendalah ni la kot. tapi kenapa beso sangat eh?


harga bendalah ni rm2000 and above.. kalau nak tau maklumat lanjut.. atau nak pasang ke kan.. korang boleh buka web
SELFSAT: Watch Satellite TV

15 comments:

  1. :) :) :)
    perggghh
    terbaeekkk!!!!

    singgah dari mknace unlimited

    ReplyDelete
  2. wow..
    nak pi dapatkan r keta tu..
    hehe

    ReplyDelete
  3. tak berbaloi ...asek dok tayang cite sama je wat pe...
    klu dpt satelit tv lain cam singapore ke ... free ke tak pe gakk

    byr 2k hanya utk tgk cite ulangan ..pastu kena byr astro lagi ??oh noo way ...

    ReplyDelete
  4. wah.
    macam mana nak drive?
    kalau nak tengok astro?
    baik tengok kat rumah kot.
    haha.

    ReplyDelete
  5. design lain takde ka?...dah jadi macam teksi la pulak aku tengok...

    ReplyDelete
  6. bahaya sebenarnya tengok tv/cd/dvd dalam kereta ni, distract tumpuan pemandu sebab penumpang-penumpang mesti jerit-jerit masa tengok. Terutamanya kanak-kanak.

    ReplyDelete
  7. tak best pun...

    ReplyDelete
  8. Xtakut org curi ke?
    Xder jenis pasang dlm keter ke?

    ReplyDelete

Comment