Friday, January 21, 2011

Senarai Kedai Makan Malaysia dan Negara Luar..



blog Jom Makan-makan-jalan2 memberi guide dan info kepada anda yang suka makan dan makan.. bukan sahaja kedai makan di Malaysia, negara luar pun ada juga beb.. untuk mereka yang free.. ble la terjah blog ni.. click jer pic kat atas ni.. blog ni dikendalikan oleh lect aku masa kat UM.. rasa-rasa nak makan? buka la blog neh.. koman-koman korang kenyang juga setelah menatap gambar-gambar yang dipaparkan:)

5 comments:

  1. blh jdi juru ptunjuk jln nk makan mana nie..
    hehehe

    ReplyDelete
  2. wah.
    luar negara pun ada?
    dasat betol blog tu.
    XD

    ReplyDelete

Comment