Wednesday, January 04, 2012

Countdown 2012 Hatyai: Cari Makanan Halal

kat Hatyai nak cari makanan Halal agak susah juga la.. mungkin salah satu sebab kami tak pandai cari. Yang tau p makan kat Market Montri 1 Road dan Hamid Restoren. Kalau dari V. L. Hotel ke market jalan kaki amik masa dalam 7 minit ja begitu juga dengan pak hamid punya restoren. Kedudukan Restoren pak hamid ni terletak depan Lee Garden Plaza. Bab harga.. agak mahai juga la.. mungkin harga mahal tu untuk orang Malaysia ja kot. Area pasar malam dekat Kim Yong Market pun ada.. tapi masa kami p ni time hujan, jadi banyak kedai tak buka.


 korang boleh cuba air kelapa bakar.. nyaman! ni kat area Montri 1 Road

 Pulut Mangga!




 ni kat medan selera Montri 1 Road Market.. kena pandai pilih kedai bersih.


nak yang agak OK, pilih Hamid Restoren la ;)

No comments:

Post a comment

Comment