Wednesday, January 04, 2012

Countdown 2012 Hatyai: Tips memilih tempat penginapan

banyak hotel di sekitar bandar Hatyai.. untuk backpack kali ni kami tempat by online sajo. Tak payah nakcall travel n tours punya company.. juz click ja kat Agoda terus booking.. kami pilih V. L. Hotel, Hatyai. Harga satu bilik untuk satu malam sekitar RM70 sahaja.. murah bukan? kemudahan dalam bilik pun OK.. ada peti sejuk,TV flat screen 40 inch, dan kerusi untuk lepak.. keadaan bilik pun bersih.. lokasi hotel pun strategik 5 minit saja jalan kaki ke Lee Garden, 2 minit ke Market dan 7 minit ke market yang ada medan selera makanan islam. Kiranya tak jauh kalau nak menapak ke mana-mana.. cuma kalau malas boleh naik tut tut dengan harga RM2 ke mana sahaja dalam pekan Hatyai. Ktorg tempah hotel by online ja.. korang boleh click AGODA jangan risau web ini 100% boleh dipercayai.

 sleeping beauty!

 jangan risau TV Malaysia pun dapat ;)

View bandar Hatyai dari Bilik Hotel tingkat 12



kalau nak dibandingkan kat Malaysia Motel RM70? fuhhh! sangat sedih! bukan Hotel ya. tv 21 inch yang zaman tok nadoq, katil queen dan satu tempat sidai tuala atau baju.Ruang tempat nak solat pun sempit. Kat mana lokasi motel ni? dirahsiakan.. tapi aku pernah stay satu malam kat motel ni pada tahun 2011 yang boleh diklasifikasikan sebagai motel zaman feudal.

3 comments:

  1. sory nk tanya masa book dkt v.l hatyai hotel tu ade request nk duduk level atas ke or die mmg bg??

    ReplyDelete

Comment