Kereta Sewa Murah kat Langkawi!

kereta sewa aku amik dekat Sham dengan Hanafi.. mula-mula aku surf kat Mudah jumpa la pages Sham ...

kereta sewa aku amik dekat Sham dengan Hanafi.. mula-mula aku surf kat Mudah jumpa la pages Sham kat mudah then terus buka blog dia.. harga sewa yang ditawarkan agak murah berbanding dengan kereta sewa yang lain.. Aku sewa Sentra untuk sehari auto RM70 sahaja.. aku ada juga call kereta sewa yang lain, tapi agak mahal berbanding kereta sewa yang aku amik.. satu owner neh aku call kereta sewa  dia Kancil RM70, baik amik sentra, besar pun besar.. dengan dia juga aku amik cable car punya voucher.. murah berbanding amik tiket kat kaunter. Kalau amik voucher baru RM12-13.. kalau kat kaunter RM15.

Kereta OK, Baru dan Bersih! kalau korang nak ushar kot-kot nak g Langkawi korang boleh ushar blog dia http://carlangkawi.blogspot.com/


UPDATED!

ni second time menggunakan perkhidmatan Syam yang kebabom! Van yang diberikan baru, bersih dengan harga yang berpatutan.. Van ini disewa pada 10-11 Januari 2014..



"Nora suka dengan perkhidamatan yang diberikan.. Nora bagi empat bintang"


yang tu sewa avanza dengan sham April 2014


yang ni September 2014







You Might Also Like

24 Comment

Flickr Images