Tuesday, January 24, 2012

Kereta Sewa Murah kat Langkawi!

kereta sewa aku amik dekat Sham dengan Hanafi.. mula-mula aku surf kat Mudah jumpa la pages Sham kat mudah then terus buka blog dia.. harga sewa yang ditawarkan agak murah berbanding dengan kereta sewa yang lain.. Aku sewa Sentra untuk sehari auto RM70 sahaja.. aku ada juga call kereta sewa yang lain, tapi agak mahal berbanding kereta sewa yang aku amik.. satu owner neh aku call kereta sewa  dia Kancil RM70, baik amik sentra, besar pun besar.. dengan dia juga aku amik cable car punya voucher.. murah berbanding amik tiket kat kaunter. Kalau amik voucher baru RM12-13.. kalau kat kaunter RM15.

Kereta OK, Baru dan Bersih! kalau korang nak ushar kot-kot nak g Langkawi korang boleh ushar blog dia http://carlangkawi.blogspot.com/


UPDATED!

ni second time menggunakan perkhidmatan Syam yang kebabom! Van yang diberikan baru, bersih dengan harga yang berpatutan.. Van ini disewa pada 10-11 Januari 2014..



"Nora suka dengan perkhidamatan yang diberikan.. Nora bagi empat bintang"


yang tu sewa avanza dengan sham April 2014


yang ni September 2014







23 comments:

Myra Jay said...

Hmmm memang murah, nanti boleh la bila2 p Lgkawi sewa gak..

Thn lepas mertua p Lgkawi sewa keta kancil RM70..huhuuu

Edy Fee said...

wow murah 9X...
nnyt bg no dia kat aku.ehehhe nak gak...amik kta kat jeti kan..jimat wooo naik teksi pon mhal ape

noor sham said...

terima kasih bnyk2 sbb sokong..jgn lupa contact jika nak dtg ye :)

Your Average Mat said...

http://sewakeretalangkawi.blogspot.com/ kalau kawan2 berminat untuk sewa kereta pulak nanti. :)

cikpuannini said...

menarik nih...nk pegi hujung bln dpn... :)

Cho Zila said...

Thankskasi info.... Akak nak gi tengah bulanni..

Juadah said...

Pernah sewa Nissan Serena auto RM 120 sehari dgn JT Travel (pejabat di jeti langkawi. Ok la rasanya. kereta baru juga

ayan aman said...

saya jamin anda akan puas hati http://www.carlangkawi.blogspot.com/ for more information.. tq

Harizal said...

Mmg bebaloi sewa kereta dgn adik ni.
Kereta baru dan harga murah

Penang Kia said...

Mmg berbaloi sewa kereta dgn adik ni.
Kereta baru dgn harga yang murah.

Karyati Hasnor said...

Salam...untuk hari raya ni...ada kosong lagi tak...kalo boleh nak pakai 3 hari..dr 18hb smpi 20hb..trima kasih...

Karyati Hasnor said...

Salam...utk hari ry nnt..18 aug smpi 20aug 2012..ada kereta sewa lagi tak.trima kasih..

aizu's life said...

salam.. awk, thanx 4 sharing.. org nk g 27-30/1 ni.. :)

S said...

hey, thanks for the info. fri nak pergi langkawi, now baru nak cari kereta, and you pula post pasal kereta sewa murah. thanks a lotttttttt!

Anonymous said...

Terbaik la..

MekaR BaKaWaL!_Mc Sue said...

Salam...awk...Nak g 16-18.03 .2013 ni.......thanx sgt2....

mohd yusran said...

Ok tue harga dia..tpi sya saya mitsubishi lancer 2.0 kt mrp travel sehari dia kasi rm120.00 sahaja...cuba tanya tgok kaunter no.15 x silap tue.

mohd yusran said...

Ok tue harga dia..tpi sya saya mitsubishi lancer 2.0 kt mrp travel sehari dia kasi rm120.00 sahaja...cuba tanya tgok kaunter no.15 x silap tue.

Anonymous said...

Bley bg cntct no..sy nk swa kete utk bln 3 nnt

Shaiful Baharin Abdul Majid said...

Salam Bro,

Nak tau kadar sewa keta..viva auto/kelisa auto & Almeira/Vios. Akan smpai Langkawi pada 22/3/14-25/3/14..hantaq mai quotation sat kat shaifulbaharin74@gmail.com..Nak cari yg harga berpatutan sebab masa tu cuti sekolah..semua brg jadi mahai kat Langkawi nie..

norhafizah mahazir said...

as salam..sy nak sewa kereta untuk 5 org pada 4 April 201 - 6 April 2014..berapa?

Wan Kereta Sewa Shah Alam said...

Kalau bercuti ke Kuala Lumpur atau Shah Alam boleh hubungi kami untuk dapatkan Kereta Sewa. Kereta masih baru dengan harga sewaan yang berpatutan. Lawati website kami untuk maklumat lanjut.

Wan - Syarikat Kereta Sewa Shah Alam

Kereta Sewa Shah Alam said...

Kat Langkawi kereta sewa memang murah2.. tapi ni first time dengar prang sewakan sentra RM70 sehari. Memang sangat murah.

Senang nk cari kontek kereta kat Lagkawi pasni. Tq byk2. Hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...