25 Comment
  1. Hmmm memang murah, nanti boleh la bila2 p Lgkawi sewa gak..

    Thn lepas mertua p Lgkawi sewa keta kancil RM70..huhuuu

    ReplyDelete
  2. wow murah 9X...
    nnyt bg no dia kat aku.ehehhe nak gak...amik kta kat jeti kan..jimat wooo naik teksi pon mhal ape

    ReplyDelete
  3. terima kasih bnyk2 sbb sokong..jgn lupa contact jika nak dtg ye :)

    ReplyDelete
  4. http://sewakeretalangkawi.blogspot.com/ kalau kawan2 berminat untuk sewa kereta pulak nanti. :)

    ReplyDelete
  5. menarik nih...nk pegi hujung bln dpn... :)

    ReplyDelete
  6. Thankskasi info.... Akak nak gi tengah bulanni..

    ReplyDelete
  7. Pernah sewa Nissan Serena auto RM 120 sehari dgn JT Travel (pejabat di jeti langkawi. Ok la rasanya. kereta baru juga

    ReplyDelete
  8. saya jamin anda akan puas hati http://www.carlangkawi.blogspot.com/ for more information.. tq

    ReplyDelete
  9. Mmg bebaloi sewa kereta dgn adik ni.
    Kereta baru dan harga murah

    ReplyDelete
  10. Mmg berbaloi sewa kereta dgn adik ni.
    Kereta baru dgn harga yang murah.

    ReplyDelete
  11. Salam...untuk hari raya ni...ada kosong lagi tak...kalo boleh nak pakai 3 hari..dr 18hb smpi 20hb..trima kasih...

    ReplyDelete
  12. Salam...utk hari ry nnt..18 aug smpi 20aug 2012..ada kereta sewa lagi tak.trima kasih..

    ReplyDelete
  13. salam.. awk, thanx 4 sharing.. org nk g 27-30/1 ni.. :)

    ReplyDelete
  14. hey, thanks for the info. fri nak pergi langkawi, now baru nak cari kereta, and you pula post pasal kereta sewa murah. thanks a lotttttttt!

    ReplyDelete
  15. Salam...awk...Nak g 16-18.03 .2013 ni.......thanx sgt2....

    ReplyDelete
  16. Ok tue harga dia..tpi sya saya mitsubishi lancer 2.0 kt mrp travel sehari dia kasi rm120.00 sahaja...cuba tanya tgok kaunter no.15 x silap tue.

    ReplyDelete
  17. Ok tue harga dia..tpi sya saya mitsubishi lancer 2.0 kt mrp travel sehari dia kasi rm120.00 sahaja...cuba tanya tgok kaunter no.15 x silap tue.

    ReplyDelete
  18. Bley bg cntct no..sy nk swa kete utk bln 3 nnt

    ReplyDelete
  19. Salam Bro,

    Nak tau kadar sewa keta..viva auto/kelisa auto & Almeira/Vios. Akan smpai Langkawi pada 22/3/14-25/3/14..hantaq mai quotation sat kat shaifulbaharin74@gmail.com..Nak cari yg harga berpatutan sebab masa tu cuti sekolah..semua brg jadi mahai kat Langkawi nie..

    ReplyDelete
  20. as salam..sy nak sewa kereta untuk 5 org pada 4 April 201 - 6 April 2014..berapa?

    ReplyDelete
  21. Kalau bercuti ke Kuala Lumpur atau Shah Alam boleh hubungi kami untuk dapatkan Kereta Sewa. Kereta masih baru dengan harga sewaan yang berpatutan. Lawati website kami untuk maklumat lanjut.

    Wan - Syarikat Kereta Sewa Shah Alam

    ReplyDelete
  22. Kat Langkawi kereta sewa memang murah2.. tapi ni first time dengar prang sewakan sentra RM70 sehari. Memang sangat murah.

    Senang nk cari kontek kereta kat Lagkawi pasni. Tq byk2. Hehehe

    ReplyDelete
  23. Menarik, sy nak jadi nak coba juga ni.

    ReplyDelete

Comment